spotlight

ΔΕΙΤΕ:ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ.

spotlight

ΔΕΙΤΕ:ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ.

spotlight

VIDEO & PHOTO GALLERY

Sep10

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ

Διαβάστε για παλαιότερες εκδηλώσεις μας και δείτε τις φωτογραφίες.

 

Τον Δεκέμβριο του 2011, παρακολουθήσαμε την καταπληκτική παράσταση μπαλέτου «Καρυοθραύστης», στο θέατρο Badminton, θεωρώντας ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά να αποκομίζουν σημαντικές εμπειρίες και κίνητρο για συνεχή βελτίωση, μέσα από θεάματα αυτού του επιπέδου.

Επίσης τον Δεκέμβριο για μια ακόμα φορά, συμμετείχαμε ως Σχολή, στο 6ο Φιλανθρωπικό Χορευτικό Gala που διοργανώνεται από το Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. (Σωματείο Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδος), στο Κέντρο Τεχνών Χαλανδρίου ACS, με ένα χορευτικό σύγχρονου χορού, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να βρεθούν στο μαγικό κόσμο του θεάματος με χορευτές και χορεύτριες απ’ όλη την Ελλάδα.

Πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, οι γονείς των μαθητών μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο χώρο της Σχολής τα «Ανοιχτά Μαθήματα» με στόχο την ενημέρωση τους για την πρόοδο των παιδιών, καθώς και την ανταλλαγή ευχών και δώρων στα παιδιά.

Τον Φεβρουάριο του 2012 είχαμε την τιμή για 2η χρονιά να προσκληθούμε από την κ. Αμάντα Λάμπρου, πρόεδρο του Συλλόγου Οικογενειών Εκλιπόντων Αξιωματικών του Στρατού, στην Στρατιωτική Λέσχη στην οδό Ρηγίλλης, όπου συμμετείχαμε στην ετήσια εκδήλωσή τους, με 3 χορευτικά σύγχρονου, κλασικού και ισπανικού χορού, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον για τα παιδιά και τους γονείς τους.

Επίσης στις 22 και 23-2-12 τα παιδιά χόρεψαν στο αποκριάτικο πάρτυ που έγινε στο χώρο της Σχολής όπως κάθε χρόνο.

Στα πλαίσια του εορτασμού της Αποκριάς από το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας, η Σχολή μας έλαβε μέρος στην εκδήλωση που έγινε στην πλατεία Δημαρχείου Σπάτων, με χορευτικά σύγχρονου χορού και latin, για να ενισχύσει τις εκδηλώσεις του Δήμου.

Στις 29 Απριλίου 2012 γιορτάζεται παγκοσμίως η Ημέρα Χορού. Οι εκδηλώσεις του Δήμου μας έγιναν επίσης στην πλατεία Δημαρχείου Σπάτων, όπου η Σχολή μας συμμετείχε με χορογραφίες latin, σύγχρονου χορού και hip hop.

Τον Μάιο του 2012, τα παιδιά μας χόρεψαν hip hopστο Γήπεδο Σπάτων, στο Bazaar του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης και στο κλείσιμο της χρονιάς των μικρών και μεγάλων αθλητών του Α.Ο.Κ Σπάτων.

Τέλος, μετά τις παραστάσεις της σχολής μας, τα κορίτσια του Γυμνασίου και Λυκείου πήραν μέρος για 2η συνεχή χρονιά στα «Βραυρώνεια» στις 7 Ιουλίου 2012, προσκεκλημένοι από τον κ. Κωνσταντουράκη και την κ. Χρυσού σε μια καταπληκτική διοργάνωση που γίνεται στην Αρτέμιδα και στην Βραυρώνα, με πολλές διαφορετικές δράσεις και τιμά την ιστορία και την παράδοσή μας.

Κλείνοντας την αναδρομή στη σχολική χρονιά 2011-2012, θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τις μαθήτριές μου, που μεγάλωσαν 15 χρόνια μαζί με τη σχολή και πέρα απ’τις αμέτρητες στιγμές ευτυχίας που έχω νιώσει δίπλα τους, έζησα και την πιο συγκινητική βραδιά, όταν μου χάρισαν ένα καταπληκτικό DVD με μοναδικές εικόνες και λόγια μέσα απ’τη ψυχή τους για το «δεύτερο σπίτι τους».

Τους εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένες και ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ τα παιδιά που πέτυχαν φέτος στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα μετά τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ;

Εσένα ποιό στύλ σου ταιριάζει. Είναι κάρακτερ; κλασσικό ή μήπως το μοντέρνο; Τώρα μπορείς να μάθεις για όλα τα μαθήματά μας με μια επίσκεψη στην Σχολή μας! Επίσης οι καινούργιοι μαθητές έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν κλασσικό μπαλέτο εντελώς Δωρεάν στα Μαθήματα Γνωριμίας!

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Free Halloween Icons

Μπείτε στην παρέα μας στο facebook και μάθετε νέα και καινούργιες προσφορές! Επισκεφθείτε μας τώρα και κάντε .. Κάντε κλίκ εδώ!

spotlight

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΜΑΣ

Δείτε: | Η σχολή μας & βιογραφικά.
spotlight

ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ

Δείτε: | Τα τμήματα της σχολής και τι διδάσκουμε.
spotlight

GALLERY

Εικόνες & videos της σχολής μας
spotlight

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε: | Προσφορές και πλεονεκτήματα